Kosttillskott när du paddlar kanot

Det kan vara riktigt trist att sätta sig i ro-maskinen, men det här är ett säkert sätt att bränna fett på och ro-rörelsen är också bra då man vill stärka armar, mage och rygg. Den som får möjlighet att byta ut maskinen mot en kanot och ge sig ut i naturen får träning som är riktigt bra och samtidigt rolig. Den som tycker om att paddla kanot som träningsform bör betänka nyttan av smarta kosttillskott. Det finns till exempel bra sportdrycker som gör att man orkar mycket mer. Dessa kan man ta med sig i kanoten och använda sig av under färdens gång.

Ladda inför ett kanotpass

Innan man ger sig ut för att paddla kanot på ett seriöst sätt så är det bra att ladda på rätt sätt. Förutom att packa sportdrycker i väskan som man tar med i båten så kan det vara bra att använda sig av en pre workout produkt som inte bara ger mer energi utan också stöd till musklerna som man kommer att stimulera med träningen. Du kan läsa mer om PWO produkter på PWO.se där flera olika finns presenterade. Tänk på att dosera på rätt sätt och att ta PWOn i god tid så att den verkligen ger det stöd som du behöver då du är igång.

Kanot året om

Man kan faktiskt paddla kanot som träning året om. Bor man i ett område där det finns en sjö eller annan form av vattendrag som lämpar sig för den här typen av träning så är det sällan så att man möts av is. De få veckor som det kanske är omöjligt att paddla utomhus så kan man ju alltid nöja sig med ro-maskinen på gymmet. Även om det är kallt utomhus så har man mycket att tjäna på att klä sig på rätt sätt och ge sig ut i kanoten. Det här ger frisk luft och dessutom så är träningen faktiskt rätt så allsidig även om man inte stimulerar benen lika bra som överkroppen. Det här är ju också en sport som man kan utöva i andras sällskap. Om man har en kanot för fler så kan man få mer vikt att dra och dessutom en god dos motivation då man har en god vän med i båten.

God hälsa

Det är förstås viktigt att man tränar regelbundet, men god hälsa kommer inte bara att påverkas av hur pass mycket man rör på sig. Det är också viktigt att man ser till att fylla på med näring som gör att kroppen kan utvecklas på rätt sätt. För den som tränar kanot så är det extra viktigt att tänka på hur muskulaturen klarar av träningen. Med PWO produkter så får man ett gott stöd under själva träningen och man får också de proteiner som man kommer att behöva för återhämtningen. Det här är något som gör att mer muskelmassa kan förbli intakt och att man även upplever att man mår bra och har god hälsa. Bra kosttillskott erbjuder även de mineraler och vitaminer som man behöver för att stärka kroppen så att man orkar med paddlingen och ser positiva resultat av den.

Köpa kajakkläder
Välj rätt paddel
Flytväst för paddling

Du gillar kanske också...