Priser till kajaktävlingen

Vilka priser som kan användas vid en kajaktävling beror främst på deltagarnas ålder. Här ges några tips på vägen:

Kajaktur med sightseeing

Paddla i solsken

Ge bort ett presentkort på en kajaktur med guide via Upplevelse.com. Presentkortet kan lösas in i både Stockholm, Malmö och Tived (Örebro län) och passar både för nybörjare och erfarna paddlare.

Vinnaren får uppleva sin stad från vattnet tillsammans med andra paddlare samt en erfaren guide som både berättar om staden, vattnet och området. Ett tillfälle att uppleva staden från ”ytperspektiv”. Även de som paddlat mycket i de lokala vattnen brukar uppskatta dessa paddelupplevelser. Presentkortet kan lösas in under 3 år och kan även bytas mot andra upplevelser hos Upplevelse.com.

En kajaktur med guide kostar ca 400 kr. Upplevelsen utförs i grupp och bokning sker utifrån fastställda datum.

Medalj till alla

Medalj med gravyr

För barn är det viktigt att få pris – oavsett om de kommer först eller sist. Ge alla deltagare en medalj med passande gravyr från Glentons. Kom ihåg att barnen både uppskattar ceremonin och medaljerna – det är viktigt att inte bara ge ut dem. Med ett fint band, ett diplom och en medalj skapas ett tydligt minne av tävlingen.

Ska vinnarna få något extra fint kan större medaljer köpas in eller en pokal. Det viktigaste är däremot att alla känner sig nöjda med sin insats.

En medalj kostar knappt 10 kr. Priset varierar beroende på medaljens storlek och om gravering ska ske. Det kan även variera utifrån hur många medaljer som beställs.

Värdebevis hos Stockholm Kajak

Presentkort for tävling

Första steget till en ny kanot eller kajak? Ge bort presentkort som gäller hos Stockholmkajak. Vid beställning är varje värdebevis värt 100 kr. Genom att beställa fem värdebevis skapas alltså ett värde av 500 kr.

Stockholm Kajak är ”Sveriges ledande kajakförsäljare”. De startade sin verksamhet år 2000 och är idag den största återförsäljaren av kajaker i landet. Utöver att sälja kajaker och tillbehör håller de även i kurser och prova-på dagar. Presentkortet kan användas för att betala/delbetala produkter från företaget alternativt deras uppskattade kajakkurs. Exempel:

Prova på kajak

En introduktionskurs som vänder sig till personer som har intresse för att paddla kajak men inte riktigt kommit igång. Kanske har kajaken köpts in eller finns tankar på att köpa in den? Kursen är på 90 minuter och kostar 300 kr.

Kajakkurs 2 timmar

En kurs som vänder sig till nybörjare som vill ”få ut så mycket som möjligt av sin kajak”. Personen kommer lära sig grunderna kring paddling, säkerhet m.m. Kursen är på två timmar och kostar 400 kr.

Kajakprovardag

Passa på att prova en mängd olika kajaker innan du bestämmer dig. Här erbjuds möjligheten att prova på olika modeller varje söndag – från maj till september. Passa på att fråga proffsen som följer med och ger guider och råd inför provturerna. Ingen kostnad.

Köpa kajakkläder
Välj rätt paddel
Flytväst för paddling

Du gillar kanske också...